úterý 10. ledna 2023 | Zlin Press - Roman Ordelt

Kapitán Pavel Kubiš: Fanouškům se za výkon proti Slavii omlouváme. Byla to hanba a problém ve všem

Hokejisté PSG Berani Zlín se zavřeli po zpackaném utkání s pražskou Slavií na téměř hodinu v kabině. Hráči si dlouho za zavřenými dveřmi vyříkávali nepovedený přímý střet s Pražany o postupové desáté místo a padlo pár ostrých vět. Zlín klesl po dalším kolapsu v tabulce až na dvanáctou příčku.

„Fanouškům a lidem, kteří přišli na hokej, se musím za nepovedený výkon proti Slavii omluvit. Určitě nám to není jedno, mrzí nás, že to fanoušci museli zažít. Už se to sčítá, těchto špatných výkonů je stále více a více,“ soukal ze sebe Pavel Kubiš. Berani prohráli sedmý zápas z posledních devíti a k nastartování povadlého mužstva zatím nepomohly ani změny na trenérském postu nebo v hráčském kádru. Nikdy se nic nezlomí povídáním. Ale tím, že budeme fungovat trochu jinak než doposud. Je to pouze o lidech, kteří jsou v kabině,“ uvedl sedmatřicetiletý lídr kabiny.

Hrstka fanoušků v hledišti Zimního stadionu Luďka Čajky nejednou pískala, část publika dokonce odešla už po třetím inkasovaném gólu. „Náš výkon nebyl hodný klubu a znaku zlínského hokeje a jménu, které nosíme na zádech. Tohle byla hanba, je to ostuda, nic jiného nás z toho nedostane než my. Problém byl úplně ve všem, katastrofální bylo všechno. Od přístupu, přes nasazení až po odvedenou práci vůči týmu,“ pověděl zkušený útočník.

Na celý videorozhovor s Pavlem Kubišem po zápase se Slavií se můžete podívat.

Fotogalerie

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY