úterý 15. února 2022 | Redakce

Čtvrteční utkání ve speciálních dresech!

Město Zlín si v roce 2022 připomíná 700 let od první písemné zmínky. A právě tomuto významnému jubileu bude věnovaný výroční dres, ve kterém nastoupí zlínští Berani ve čtvrtečním utkání proti Rytířům Kladno.

Protipandemická opatření umožňují vstup na stadion pouze tisícovce návštěvníků. Klubu se podařilo vyjednat bonus pro své fanoušky, ti budou moci sledovat utkání zdarma prostřednictvím Hokejka TV. Stačí, když si na webu www.hokej.cz v záložce HOKEJKA, zdarma zřídí účet a přihlásí se. Přímý přenos utkání bude vysílat taktéž O2 TV.

Výroční dres, na jehož podobě se výraznou měrou podílel organizační tým oslav 700. výročí města, je jedinečný tím, že je v jemném podkresu vyobrazena mapa Zlína v nejmenších detailech. Na hrudi pak dominuje logo 700.

"Sedmisté výročí od své první písemné zmínky si město Zlín bude připomínat prostřednictvím různorodých akcí po celý rok 2022. Extraligové výroční utkání s Kladnem je první sportovní akcí oslav. Výroční dresy si budou moci fanoušci vydražit v aukci, jejíž výtěžek půjde ve prospěch sledge hokejového týmu SHK Lapp Zlín,“ sdělil primátor Zlína a prezident klubu, Jiří Korec.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY