pátek 11. října 2024 | Redakce

Užijte si s námi zábavné hokejové odpoledne! I zítra pro vás bude připravena fanzóna

Fanzóna je od letošní sezóny novým pravidelným zázemím pro Vás, naše fanoušky. Sobotní utkání začíná v 16:00, počasí má být navíc slunečné, a tak Vám nabízíme jedinečnou možnost dorazit na spoustu aktivit a pochoutek již mnohem dříve, než padne úvodní buly. Autogramiáda, výstava sběratelských puků, rukodělné aktivity pro ty nejmenší, fanshop a také spousta dalších dobrot bude pro Vás připravena v rámci naší fanzóny.

Ochutnat budete moci například vyhlášenou grilovanou makrelu, podívat se na výstavu sběratelských puků, či zúčastnit se živého rozhovoru a autogramiády s útočníkem Petrem Kratochvílem, kterému aktuálně v boji na ledě brání zranění.

Připravena bude také celá řada dalších pochutin, jako popcorn, cukrová vata, či vařená kukuřice. Pro každého, kdo si toto občerstvení zakoupí, navíc bude připraven drobný dárek zdarma. Těšit se můžete také na klobásu či cigáro z udírny, gulášovou polévku a další dobroty. Ty si můžete vychutnat v krytém posezení, zatímco děti budou moci skotačit na skákacím hradě, střílet na branky, či si v rukodělném koutku vyrobit Berana z kaštanů a špejlí. Samozřejmostí je také fanshop, v němž se budete moci náležitě vybavit na tribuny.

Harmonogram:

14:00 - 15:30 Výstava sběratelských puků Michala Gahury (přes 100 exponátů)
14:30 - 15:30 Autogramiáda s Petrem Kratochvílem
od 14:00 zábava pro děti: Skákací hrad, Střelba na branky,