středa 08. listopadu 2023 | Redakce

Vstupenky na listopadová utkání jsou v prodeji! Zajistěte si své místo na tribunách!

Tři zápasy proti tradičním soupeřům a bitva proti "B" týmu ambiciózních Pardubic k tomu! Listopadový zápasový program v Trinity Bank Aréně Luďka Čajky bude opravdu nabitý a proto si již nyní můžete zajistit svá místa na tribunách. Vstupenky na všechna nadcházející listopadová domácí utkání jsou totiž již v prodeji na portálu vstupenky.beranizlin.cz

Předkrm před derby? Bitva proti Slavii!


Po skončení probíhající reprezentační přestávky se do akce pustíme hned v pondělí, kdy na domácím ledě vyzveme pražskou Slavii. Tradičního soupeře, proti kterému jsme v naší hale v minulosti svedli řadu dramatických bitev, ve Zlíně přivítáme poprvé v sezóně. Zářijové vzájemné měření sil v pražském Edenu muselo rozseknout až prodloužení, v němž žlutomodří zásluhou branky Kuby Šlahaře urvali vítězství 3:2. Podaří se nám tentokrát sešívané obrat o všechny tři body? Přijďte nám v tom pomoci už v pondělí od 17:30!

Bitva se Vsetínem letos poprvé doma! Vstupenky mizí rychlým tempem


Když jsme se proti Valachům na domácím ledě postavili naposledy, byla z toho letos na jaře mistrovská euforie ze zisku prvoligového titulu. Nic ale není starší než včerejší úspěch a tak jdeme do prvního domácího derby nové sezóny s čistou hlavou a jasným cílem našim rivalům vrátit venkovní porážku z 9. kola. Potřebovat k tomu opět budeme i burácející tribuny, jedním z klíčových faktorů vzájemných soubojů totiž tradičně bývá fantastická atmosféra a hlasitá podpora fanoušků. Tak neváhejte a přijďte s námi oslavit státní svátek 17. listopadu na tribuny Trinity Bank Arény Luďka Čajky, kde se kromě samotného utkání můžete těšit na bohatý doprovodný program! Ale pospěšte, vstupenek v prodeji už mnoho nezbývá!

Pardubice "B"? Nepříjemný soupeř, kterého není radno podcenit


Jediný zbývající listopadový sobotní zápas. Souboj s "B" týmem pardubického Dynama bývá obvykle velmi vyrovnaný a pomyslným jazýčkem na vahách tak může být právě domácí atmosféra. A ostatně... jak lépe strávit chladný listopadový večer, než s nápojem v ruce a podporou svého oblíbeného týmu? Tak přijďte pomoci Říhově družině v dalším náročném duelu. Už 25. listopadu v tradičním čase od 17:30!

Na závěr měsíce proti jihlavské Dukle


Listopadový program zakončíme ve středu 29. 11., kdy do Baťova města zavítají bojovníci z Jihlavy. Tento tradiční soupeř je v současnosti navíc naším tabulkovým sousedem a vzájemný souboj tak bude o to důležitější! I proto se můžeme těšit na velký boj, v němž můžete i vy svým hlasem pomoci našim hokejistům vybojovat cenný úspěch.