čtvrtek 10. srpna 2023 | Redakce

Budoucnost jsme MY! Přijďte si s námi vyzkoušet hokej a objevte svůj živel

V srpnu a v září jsme pro veřejnost připravili hned několik zajímavých akcí, na nichž si ti nejmenší budou moci vyzkoušet jaké to je být hokejistou. Čekají na ně zábavná stanoviště, otevřený trénink nebo škola bruslení. Vstup je vždy zdarma a těšit se můžete na spoustu hokejové zábavy! Začínáme už 19. srpna v rámci akce Barumka sportuje.

19. srpna: Barumka sportuje!

Víkend od 18. do 20. srpna bude ve Zlíně tradičně patřit motorsportu. V rámci doprovodného programu 52. Barum Czech Rally Zlín si ale budete moci vyzkoušet také další sportovní aktivity, mezi nimiž nebude chybět ani hokej! V sobotu 19. srpna pro Vás bude připraven Beraní stánek se stanovišti pro děti, kde si budete moct zábavnou formou vyzkoušet nejrůznější hokejové aktivity.

20. srpna: První otevřený trénink na PSG Areně

Hned o den později, tedy v neděli 20. srpna je na programu otevřený trénink v prostorách PSG Areny. Přijít může kdokoli, vstup je zdarma a veškeré vybavení Vám bude na místě zapůjčeno. Dětem se budou věnovat naši trenéři mládeže. Každý zájemce se navíc může těšit na malou odměnu za účast

2. září: Škola bruslení v rámci turnaje EHG

Během prvního zářijového víkendu se ve Zlíně uskuteční mezinárodní mládežnický turnaj European Hockey Games. Kromě fandění našim mladým nadějím si během něj děti budou moci vyzkoušet hokej na vlastní kůži. Otevřený trénink školy bruslení proběhne v sobotu 2. září. Vstup je opět zdarma, vítáni jsou všichni zájemci.

8 září: Den s Berany

Na symbolické zahájení nové soutěžní sezóny se fanoušci mohou těšit v pátek 8. září, kdy v prostorách areálu Zimního stadionu Luďka Čajky proběhne Den s Berany. Mimo autogramiády členů A týmu a představování nových dresů na vás čekají také akce mládeže! Pro děti budou opět připravena různá stanoviště a zábavné úkoly, ve kterých si mohou vyzkoušet hokejové činnosti. Začíná se v 16:00, těšíme se na vaši návštěvu!

Více informací o škole bruslení najdete ZDE