čtvrtek 24. listopadu 2022 | Redakce

Czech Ice Hockey TV nabízí slevu na streamy ze zápasů mládeže

Streamovací platforma Czech Ice Hockey TV, která zajišťuje živé online přenosy především z hokejových zápasů mládeže, připravila pro zájemce slevovou akci. S kódem BLACK50 je nyní možné získat slevu 50 % na první dva měsíce předplatného. Nabídka platí do 30. listopadu.

Se společností Perinvest Media, která za streamovací platformou stojí, klub Berani Zlín navázal spolupráci začátkem letošního kalendářního roku. Ze Zimního stadionu Luďka Čajky i z PSG arény je díky tomu možné sledovat online všechny zápasy mládeže od druhé třídy až po juniory.

Pokud zlínské výběry hrají venku a daný klub/stadion disponuje službou Czech Ice Hockey TV, lze samozřejmě sledovat živě také venkovní zápasy. Tuto možnost momentálně nabízí více než čtyřicet klubů napříč republikou a další by měly v dohledné době přibýt.

Streamovací služba je zpoplatněná. Nutnou podmínkou ke sledování zápasů je registrace na webových stránkách poskytovatele (www.czechicehockey.tv) a nákup předplatného. Na výběr jsou dvě varianty – měsíční předplatné a roční (dvanáct měsíců). Na uvedeném webu je také k dispozici aktuální výčet klubů, jejichž domácí zápasy je možné sledovat.