úterý 08. listopadu 2022 | Zlin Press - Roman Ordelt

Berani předehrají v ligové pauze domácí zápasy s Přerovem a Třebíčí

Hokejisté PSG Berani Zlín mají v listopadové reprezentační přestávce napilno. O víkendu odehrají v Chance lize dvě předehrávky na Zimním stadionu Luďka Čajky s týmy z popředí tabulky. V pátek 11. listopadu je čeká od 17:30 hodin divácky atraktivní zápas s nedalekým Přerovem, o dva dny později (neděle 13. listopadu) se utkají již od 15 hodin s Třebíčí. Důvodem přeložení z původního termínu je kolize s koncertem rockové skupiny Kabát a dále přesun pro fanoušky na vhodnější víkendový termín.

V příštím týdnu se uskuteční na zlínském zimním stadionu dlouho očekávaný koncert populární skupiny Kabát. Z uvedeného důvodu byl přeložen pro fanoušky velmi atraktivní zápas s nedalekým Přerovem, se kterým Berani v předchozích sezonách působení v nejvyšší soutěži dlouhá léta úspěšně spolupracovali, na jiný termín. Zubrům, které vede bývalý zlínský trenér Robert Svoboda, patří v tabulce zatím třetí místo.

Duel s Horáckou Slavií Třebíč, druhým celkem v průběžné ligové tabulce, se měl původně hrát o den později. Vedení klubu se rozhodlo přesunout utkání ze začátku pracovního týdne na vhodnější termín pro fanoušky, kterým nedělní odpoledne rozhodně je. "Začátek utkání s Třebíčí se odehraje v nejdřívější možný termín tak, aby se fanoušci stihli pohodlně přesunout přes město na fotbalový stadion Letná, kde se odehraje utkání Zlína se Slavií," uvedl Libor Kožík, marketingový manažer PSG Berani Zlín.

Zlínský hokejový klub děkuje vedení Chance ligy a oběma klubům za vstřícnost a souhlas při přeložení uvedených zápasů.

Nejbližší zápasy hokejistů Zlína v Chance lize 2022/23:

Pátek 11. listopadu v 17:30 hodin, předehrávka 22. kola: PSG Berani Zlín - HC ZUBR Přerov

Neděle 13. listopadu v 15 hodin, předehrávka 20. kola: PSG Berani Zlín - SK Horácká Slavia Třebíč