úterý 16. srpna 2022 | Redakce

Ve čtvrtek první domácí přípravné utkání na PSG Aréně

Zlínští Berani odehrají ve čtvrtek od 17:30 utkání proti týmu Dukly Trenčín v prostorách PSG Arény, kde se přípravná utkání hrála již v roce 2009. Zimní stadion Luďka Čajky bude totiž letos v provozu až od začátku září. Vedení klubu tak rozhodlo kvůli vysokým cenám energií a také s ohledem na společenskou zodpovědnost klubu a nutnost šetřit energiemi. V srpnu, kdy teploty v určitých dnech dosahují tropických hodnot, je chlazení stařičkého Zimního stadionu Luďka Čajky velmi nákladnou záležitostí.

"Velká komplikace pro kluky to určitě není. Není to zase tak daleko od šatny a PSG Aréna má výhodu v tom, že je zde při aktuálních venkovních teplotách kvalitnější led," uvedl Rostislav Vlach, hlavní trenér zlínských Beranů.

Utkání budou moct navštívit pouze držitelé permanentních vstupenek bez ohledu na sektor nebo druh. Vstupenky nebude možné si zakoupit. Kapacita stadionu byla pro konání přípravných utkání rozšířena o místa na stání, čímž by měla pokrýt běžnou poptávku po přípravných utkáních. V případě překročení kapacity nebudou do prostor PSG Arény vpuštěni další návštěvníci.

Klub PSG Berani Zlín ihned po rozhodnutí ohledně posunutého termínu výroby ledu na Zimním stadionu Luďka Čajky zahájil jednání s partery, kteří souhlasili s vydáním jejich permanentních vstupenek až na začátku září. Poslední přípravné utkání proti slovenským Nových Zámků se již odehraje na hlavním stadionu zlínských Beranů.

Utkání s Duklou Trenčín bude živě vysíláno na klubovém Youtube!