úterý 09. srpna 2022 | Redakce

Do Zlína se vrací odchovanec Michal Gago!

Již za dva dny odehrají Berani první přípravné utkání sezony 2022/23 proti Kometě Brno a řady žlutomodrých rozšíří odchovanec Michal GAGO, který se vrací do Zlína po čtyřech sezonách, které strávil v Chance lize a EBEL lize. Zlínský odchovanec se již zapojil do přípravy na ledě.

"Měl jsem podepsanou smlouvu v zahraničí, ale klub tam měl finanční problémy, takže jsem hledal nové angažmá a rychle jsem se domluvil ve Zlíně a jsem rád, že jsem tady," uvedl útočník Michal Gago, který bude v následující sezoně nosit dres číslo 64.


„Michal je dravý hráč, což nám nyní zapadá do sestavy, umí podržet kotouč a nebojí se zakončit. V posledních letech ho brzdila zranění, ale minulá sezona na Vsetíně se mu podařila. Navíc je to domácí hráč, odchovanec, na čemž chceme do budoucna opět stavět a hráčů v této generaci v sestavě moc nemáme. “

Rostislav Vlach


Bývalý mládežnický reprezentant prošel ve Zlíně mládežnickým programem, a také ve Zlíně odehrál první zápasy v nejvyšší soutěži, když v sezoně 2016/17 odehrál 24 utkání, kde vstřelil jednu branku a přidal jednu asistenci, další dvě utkání přidal v následující sezoně. Následně se prosazoval především v nižší Chance lize, kde hrál za Havířov, Přerov, Šumperk, Prostějov a v minulé sezoně Vsetín, kde si v 41 zápasech připsal 24 bodů. Sezonu 2019/20 odehrál za Orli Znojmo v EBEL lize.