sobota 09. července 2022 | Redakce - marketing

Představujeme dresy na přípravné utkání se ZOO Zlín - Lešná!

Berani na přípravná utkání oblečou speciální sady dresů v rámci dlouhodobého projektu Berani srdcem! I v letošním roce podpoří organizaci, která je důležitá pro zlínskou komunitu, tentokrát ZOO Zlín - Lešná!

"Sada na přípravná utkání může být více hravá než u klasické sezonní sady, což tyhle dresy splňují. Zároveň jejich aukce pomůže dobré věci, protože výtěžek věnujeme na podporu skvělé organizaci." přiblížil Libor Kožík, marketingový manažer klubu.

V těchto dresech se bude hrát sedm zápasů v rámci přípravných utkáních 2022/23 a následně jedno utkání Chance ligy - 28. 9. 2022. Celý tento zápas bude věnovaný spolupráci se ZOO Zlín-Lešná.

"Sady dresů budou dvě, žlutá a modrá. Specialitou je, že klubový Beran se přesune na pozici na prsa a dominantní pozici přenechá zvířatům, která jsou spojená se zlínskou ZOO - kiwi, surikata, slon a na žádost ZOO Zlín k nim přibyl i jaguár. Vždy polovina týmu bude hrát s jedním zvířetem. Doladěné jsou i další drobnosti, jako je tráva na spodním lemu, k které nás inspirovaly webové stránky ZOO," pověděl Libor Kožík.

Fotogalerie