pátek 08. července 2022 | Redakce - marketing

Dnes otevírá výstava dresů Síně slávy zlínského hokeje!

Od dnešní deváté hodiny si můžete připomenou na vlastní oči historii zlínského hokeje v podobě speciální výstavy dresů, která se uskuteční v Nákupním centru Čepkov. Výstava bude trvat do příští neděle, tedy 17. července 2022.

Fanoušci se mohou těšit aktuálně na 98 jedinečných dresů ze zlínské historie, kdy od roku 1988 ve sbírce chybí jediný dres! Zároveň u každého dresu bude nainstalována kartička s krátkým profilem daného hráče! "Dresy jsou chronologicky řazeny, kdy v hlavní expozici je jich sedmdesát, dvacet sedm nejmladších dresů se nachází v prostorách nákupního centra," uvedl Libor Kožík, kurátor sbírky.

Dále se návštěvníci mohou těšit na nejcennější trofeje klubu, které budou také vystaveny v hlavní expozici.

Prosíme všechny návštěvníky, aby se dresů ani jiných artefaktů nedotýkali, nesundávali ze stojanů ani nijak nemanipulovali. Objekt je pod permanentním dohledem kamer, jak v prostorách expozice, tak ve společných prostorách NC Čepkov.

Otevírací doba je každý den od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 do 19:00 a vstupné je dobrovolné. Dresy vystavené v pasáži budou dostupné po celou otevírací dobu nákupního centra. Výstava končí v neděli 17. července v 17:00.