pondělí 27. června 2022 | Vojtěch Jurák

Hry, pohyb a zábava s hokejisty. Děti si zatrénovaly v Holešově

Ve čtvrtek 23. června se v Holešově-Všetulích uskutečnilo sportovní odpoledne pro děti. V horkém slunečném počasí si našlo cestu na hřiště přes pětadvacet kluků a holek a spolu s mladými Berany si užili téměř hodinu a půl dlouhý program plný her a pohybových aktivit. S dětmi si zatrénovali mimo jiné i Daniel Huf, Tadeáš Talafa a Jiří Suhrada z A-týmu.

Na úvod se děti, trenéři a hokejisté navzájem seznámili a pak už se sportovní program naplno rozběhl. Pestrá paleta aktivit, kterou si trenéři připravili, zahrnovala hry i různá pohybová cvičení, během kterých museli kluci a holky prokázat například postřeh, obratnost nebo rychlost. Více než pětadvacet účastníků si tak vyzkoušelo, jak může vypadat jarní trénink mladých hokejistů.

„My už jsme velcí a ne tak ohební, takže při některých cvicích bylo těžké se dětem vyrovnat,“ usmíval se Tadeáš Talafa, který do Holešova dorazil spolu s brankářem Danielem Hufem a obráncem Jiřím Suhradou. „V tom horku to bylo náročné, docela jsem se zapotil. Ale je to super! S dětma mě to baví, je to takové zpestření,“ hodnotil mladý zadák.

Sportovní odpoledne se neslo v pohodové atmosféře a účastníci se dobře vyrovnali i s horkým počasím. Po skončení hlavního programu ještě zbyl čas, který děti využily ke společným fotkám s hráči nebo k získání podpisů. Přítomní dospělí zároveň mohli s hokejisty prohodit pár slov. Zlínští trenéři tímto děkují všem za účast a těší se zase někdy na další shledání.

Fotogalerie