úterý 17. května 2022 | Redakce - marketing

Dárkový balíček k permanentce: Sleva pro věrné, šála i vstupenky zdarma

Jako každý rok si klub PSG Berani Zlín připravil dárkový balíček pro držitele permanentních vstupenek! Letos trochu v jiném provedení a s dary v hodnotě přesahující 500 Kč! V případě, že fanoušek měl permanentní vstupenku na sezení v minulé sezoně, tak se může těšit, při nákupu nové, na slevu v hodnotě několika set Kč! Zvýhodněná nabídka platí jen v době výměny permanentní vstupenky do 8. června 2022!

Sleva pro věrné fanoušky!

(platí pro držitele permanentních vstupenek na sezení z minulé sezony)

V rámci dárkového balíčku si klub PSG Berani Zlín připravil, pro držitele permanentních vstupenek na sezení z minulé sezony, speciální slevu v hodnotě až několik set Kč! Sleva je platná jen po období platnosti rezervace míst z minulé sezony, tedy 8. června 2022! Při uplatnění slevy je potřeba, aby nákup provedla stejná osoba jako minulý rok.


Vstupenky zdarma ke každé permanentce!

(platí pro permanentní vstupenky na sezení)

Každý držitel permanentní vstupenky na sezení může využít až 4 vstupenky zdarma na stání utkání kategorie C pro své známé a kamarády! Bližší informace, k této výhodě, v souhrnné hodnotě 200 Kč, budou zveřejněny na konci srpna. Vyzvedávání vstupenek bude probíhat přes informační systém společnosti Ticketportal.


Šála = symbol fanouška!

Speciální edici žlutomodré šály obdrží každý fanoušek, který si permanentní vstupenku koupí do 30. 8. 2022! Pevně doufáme, že všichni fanoušci společně vytvoří za pomocí hlasivek, šál a dresů neopakovatelnou atmosféru na zlínském zimním stadionu!


Předkupní právo na až 10 vstupenek!

Na každé exponované utkání budou mít držitelé permanentní vstupenky předkupní právo až na 10 dalších vstupenek, platí pro základní část a případná utkání play-off! Před každým utkání sledujte informace o předprodeji.


Kapesní kalendář

Stejně jako v minulých sezonách se fanoušci mohou těšit na skládací kapesní kalendář. Bohužel v současné době není známo rozlosování utkání soutěžních zápasů. Los proběhne 19. května 2022 a kalendář bude k permanentní vstupence přikládám od 13. června 2022 s ohledem na logistické a výrobní komplikace. Pokud si permanentní vstupenku zakoupíte dříve, dostanete voucher, který následně budete moct ve fanshopu vyměnit za platný kalendář.


Informace ohledně všech výhod permanentní vstupenky naleznete zde!