čtvrtek 05. května 2022 | Vojtěch Jurák

Mladí Berani chystají doplňkové skills tréninky na suchu pro brankáře

Se začátkem jarní přípravy rozšiřují Berani nabídku nástavbových mládežnických programů – brankáři mohou nyní pilovat své dovednosti také na suchu. Program zahrnuje balíček osmi hodinových tréninků, které se budou konat každé pondělí od 18 hodin. První lekce se uskuteční 9. května. Hlásit se mohou zájemci z řad mladých Beranů i gólmani z jiných klubů.

Formát pravidelných nástavbových tréninků na suchu si Berani vyzkoušeli už loni, kdy byl kvůli covidu stále omezený přístup na ledovou plochu. Zájemci-brankáři tak mohou možnosti doplňkové suché přípravy využít už podruhé. Pod vedením trenéra Petra Tučka budou mladí hokejisté rozvíjet mimo jiné pohybovou koordinaci, postřeh nebo rychlost – tedy vlastnosti a dovednosti, které patří při chytání na ledě k těm stěžejním.

Brankářské tréninky na suchu spadají do nástavbových mládežnických programů, které Berani organizují nad rámec standardní klubové činnosti. Jsou určeny všem, kdo chtějí pro svůj hokejový rozvoj udělat něco navíc. Nabídku programů tvoří dále různé typy kempů nebo příměstské tábory.

OFF-ICE tréninky dovedností pro brankáře


Balíček:
osm zaměřených tréninků (koordinace pohybů, postřehová a rychlostní cvičení).
Určeno: brankářům ročníku narození 2008 a mladším.
Termín: jednou týdně v pondělí od 18 do 19 hodin.
Cena: 2000 Kč (za celý balíček).
Vede: Petr Tuček.
Přihlašování a dotazy: Petr Tuček (e-mail: tucek@beranizlin.cz, mobil: 777 144 283), do předmětu uveďte: Přihláška na brankářské tréninky na suchu. Do textu pak: jméno a příjmení dítěte, datum narození, kontakt na rodiče.