středa 04. května 2022 | Vojtěch Jurák

Rozvíjej obrannou činnost! Berani chystají defenzivní skills kemp

Mladí Berani připravují další jednodenní kemp pro hráče v poli, uskuteční se v neděli 8. května v prostorách Zimního stadionu Luďka Čajky a PSG arény. Kemp nese označení „DEFENSIVE GAME“, program bude totiž zaměřený převážně na obrannou činnost a defenzivní dovednosti. Akci povede asistent trenéra A-týmu Oldřich Horák. Hlásit se mohou nejen mladí Berani, ale také zájemci z jiných klubů.

„V rámci programu se zaměříme na odebírání puku v obranném pásmu s následným vytažením kolem branky. Vedle toho budeme věnovat prostor i hře na útočné modré čáře s dodatečným zakončením,“ přibližuje trenér Lubomír Konečný. Hlavním vedoucím bude bývalý obránce Beranů a v současnosti trenér Oldřich Horák. Ten minulou sezonu působil u zlínské juniorky a nyní se přesunul k A-týmu.

Stejně jako většina mládežnických programů je také tento kemp otevřen nejen pro Berany, ale i pro zájemce z jiných klubů. Trenéři jej pořádají nad rámec standardní klubové činnosti a vítáni jsou všichni, kdo chtějí pro svůj hokejový rozvoj udělat něco navíc. Pozor, maximální kapacita přihlášených je omezená.

Jednodenní skills kemp pro žáky je klubovou novinkou, která doplňuje nabídku již fungujících mládežnických programů. Dosud mohli hráči využít letních kempů o prázdninách nebo jednotlivých tréninkových jednotek každý týden – nyní se k nim přidává i možnost celodenního pilování dovedností.

Informace o jednodenním kempu


Termín:
neděle 8. května 2022.
Určeno: hokejistům ročníků 2007 až 2010.
Vede: Trenér Oldřich Horák
Cena: 1 500 Kč za hráče.
V ceně: 2x trénink na ledě, 1x trénink v tělocvičně, oběd
Přihlašování a dotazy: Trenér Lubomír Konečný (e-mail: konecny@beranizlin.cz, mobil: 736 128 121). Členové klubu se mohou hlásit přes KIS, ostatní přes e-mail.