úterý 26. dubna 2022 | Vojtěch Jurák

Příležitost pro mladé brankáře. Mladí Berani opět pořádají kemp

Zlínský klub připravuje další jednodenní kemp pro zájemce z řad brankářů, uskuteční se v sobotu 7. května na Zimním stadionu Luďka Čajky. Oblíbená akce se koná podruhé během tří týdnů a celkově už počtvrté. Účastníkům se budou věnovat trenéři Petr Tuček a Luboš Horčička, kemp je otevřený pro brankáře ze Zlína i z jiných klubů.

Jednodenní kemp pořádají mladí Berani v rámci svých nástavbových programů pro mládež, koná se tedy nad rámec standardní klubové přípravy. Brankáři budou mít dostatek prostoru, aby zlepšovali své individuální dovednosti a posunuli se zas o kousek dál ve svém hokejovém rozvoji. Během celodenního programu se budou věnovat například technice bruslení, práci s hokejkou, aktivitám na postřeh či reakci nebo různým střeleckým cvičením. Formát bude stejný jako na předešlých kempech – tedy dvě tréninkové jednotky na ledě a jedna v tělocvičně.

Informace o jednodenním kempu


Termín: sobota 7. května 2022.
Určeno: brankářům ročníků 2007 a mladší.
Cena: 1 500 Kč za brankáře.
V ceně: 2x trénink na ledě, 1x trénink v tělocvičně, oběd.
Přihlašování a dotazy: na e-mailu tucek@beranizlin.cz nebo na mobilu +420 777 144 283. (Do předmětu uveďte: Přihláška na brankářský kemp. V textu pak: jméno a přijmení dítěte, datum narození, kontakt na rodiče.).