čtvrtek 09. června 2022 | Vojtěch Jurák

Pracuj na sobě s Berany! Klub připravuje na léto žákovský kemp

Také letos v letních měsících bude nabídka mládežnických programů pestrá. Už dříve mladí Berani zveřejnili podrobnosti k příměstským táborům, nyní přichází na řadu žákovský kemp, který se uskuteční od 25. do 29. července 2022. Program je otevřen pro všechny, kdo mají chuť se hokejově posunout zas o kousek dál!

Kempu se mohou zúčastnit starší a mladší žáci (hráči v poli i brankáři), v případě většího množství zájemců bude turnus rozdělen na dva. Hokejistům se bude věnovat Lubomír Konečný spolu s týmem dalších zlínských trenérů. Účastníci se mohou těšit na týdenní program, který bude zahrnovat každý den dvě tréninkové jednotky na ledě a jednu na suchu.

„Důležitým prvkem současného hokeje jsou individuální dovednosti, právě na ně se v programu zaměříme. Kluci potrénují práci s pukem, bruslení nebo střelbu, prostor bude rovněž na spolupráci a součinnost hráčů v herních cvičeních a ve hře samotné,“ přibližuje trenér Konečný.

Bude-li třeba, může klub zajistit (například hokejistům z větší dálky) za příplatek ubytování ve Zlíně na celý týden s veškerým servisem. Případný zájem nahlaste spolu s přihláškou (na konecny@beranizlin.cz nebo 736 128 121), celkovou cenu kempu pak individuálně dopočítáme.

Žákovský kemp se uskuteční už podruhé, loni se pro velký zájem konaly dva turnusy – zvlášť pro mladší žáky a zvlášť pro starší. Kemp je součástí mládežnických programů, které mladí Berani organizují nad rámec své standardní klubové činnosti od roku 2020. Programy jsou určeny těm, kdo chtějí pro svůj hokejový rozvoj udělat něco navíc. Další podrobnosti naleznete ZDE.

Žákovský kemp (25. až 29. července 2022)


Kemp je určen hráčům i brankářům žákovského věku (ročníky narození 2008 až 2012), hlásit se mohou nejen členové klubu Berani Zlín (přihlášky přes KIS), ale také zájemci z jiných klubů. Program se bude konat převážně v areálu zlínských zimních stadionů a okolí. Cena kempu je 8 000 Kč a zahrnuje náklady na program a stravu každý den (oběd a svačiny).

Informace pro zájemce, kteří nejsou členy zlínského klubu:
- Přihlášky posílejte na e-mail: konecny@beranizlin.cz.
- Do předmětu uveďte: Přihláška na žákovský kemp.
- Do textu uveďte: jméno a příjmení dítěte, datum narození, post, velikost dresu a kontakt na rodiče.