středa 09. srpna 2017 | Zlin Press - Jakub Kudláč

Budu se snažit víc prosazovat, hlásí Gago, jenž bojuje o místo v kádru Beranů

Druhý přípravný zápas a druhá výhra. Hokejisté Aukro Berani Zlín v domácí premiéře porazili Olomouc 2:1, přičemž první trefu žlutomodrých vstřelil devatenáctiletý Michal Gago.

Berani byli v úvodu duelu aktivnější, a tak se po zásluze v 9. minutě dostali do vedení. Čistě vyhrané buly se dostalo mezi kruhy na Michala Gaga, který ránou pod horní tyč otevřel skóre zápasu. "Byla to standardka z buly, kluci dobře zablokovali hráče a já jsem měl prostor na střelu," popisoval devatenáctiletý útočník.

Ten nakonec se svými spoluhráči dokráčel pro vítězství 2:1. "Byl to klasický připravák. Led nebyl nic moc. Makali jsme, byl to vyrovnaný zápas a tvořili jsme si šance," zhodnotil výkon Beranů Gago.

Ten se představil ve čtvrté lajně s vrstevníky Fryšarou a Karafiátem, všichni se perou o místo v sestavě Zlína. "Já osobně toto zažívám už druhý rok po sobě, takže se cítím sebevědoměji. Rok mi něco dal, budu se snažit víc prosazovat. Konkurence je ještě větší než loni, ale to je jen dobře," pověděl Michal Gago.


Útočník Aukro Berani Zlín Michal Gago ve vítězném přípravném utkání s Olomoucí. FOTO: ZLIN PRESS - JIŘÍ ZAŇÁT
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY